Home » Koffiebar huren in Oost Gelre

Koffiebar huren in Oost Gelre

Wilt u ook een koffiebar huren? Oost Gelre

Iedereen drinkt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Oost Gelre op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Oost Gelre dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Oost Gelre

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een lekker kopje koffie. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Meteen een koffiebar huren in Oost Gelre?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Oost Gelre? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home