Home » Koffiebar huren in Oegstgeest

Koffiebar huren in Oegstgeest

Een koffiebar huren Oegstgeest

Iedereen nuttigt graag een lekker kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Oegstgeest op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima plan! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de afkomst ervan vertellen.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Oegstgeest dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Oegstgeest

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie is ook van belang. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die verstand hebben van latte art
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de koffiebar af te beelden!

Meteen een koffiebar huren in Oegstgeest?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Oegstgeest? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home