Home » Koffiebar huren in Nunspeet

Wilt u ook een koffiebar huren? Nunspeet

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Nunspeet op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de afkomst ervan vertellen.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Nunspeet dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is ontzettend gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Nunspeet

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Een lekkere kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Meteen een koffiebar huren in Nunspeet?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Nunspeet? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home