Home » Koffiebar huren in Noord-Holland

Koffiebar huren in Noord-Holland

Wilt u ook een koffiebar huren? Noord-Holland

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Noord-Holland op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend idee! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Noord-Holland dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is uiterst gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Noord-Holland

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die raad weten met latte art
  • Verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Noord-Holland?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Noord-Holland? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home