Home » Koffiebar huren in Noord-Beveland

Koffiebar huren in Noord-Beveland

Koffiebar huren Noord-Beveland

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Noord-Beveland op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Noord-Beveland dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is ontzettend gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Noord-Beveland

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Een warme kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere plek, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de bar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Noord-Beveland?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Noord-Beveland? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home