Home » Koffiebar huren in Nieuwegein

Koffiebar huren in Nieuwegein

Een koffiebar huren Nieuwegein

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Nieuwegein op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima plan! Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Nieuwegein dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Nieuwegein

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Nieuwegein?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Nieuwegein? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home