Home » Koffiebar huren in Mook en Middelaar

Koffiebar huren in Mook en Middelaar

Een koffiebar huren Mook en Middelaar

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Mook en Middelaar op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Een ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Mook en Middelaar dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is ontzettend gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Mook en Middelaar

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie is ook van belang. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die raad weten met latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Mook en Middelaar?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Mook en Middelaar? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home