Home » Koffiebar huren in Midden-Delfland

Koffiebar huren in Midden-Delfland

Een koffiebar huren Midden-Delfland

Wie houdt er nu niet van een heerlijk kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Midden-Delfland op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend plan! Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie.

Inclusief professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Midden-Delfland dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is ontzettend gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Midden-Delfland

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de bar af te beelden!

Meteen een koffiebar huren in Midden-Delfland?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Midden-Delfland? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home