Home » Koffiebar huren in Marum

Koffiebar huren in Marum

Wilt u ook een koffiebar huren? Marum

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Marum op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend plan! Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Marum dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Marum

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die raad weten met latte art
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de bar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Marum?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Marum? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home