Home » Koffiebar huren in Littenseradiel

Koffiebar huren in Littenseradiel

Een koffiebar huren Littenseradiel

Iedereen drinkt graag een lekker bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Littenseradiel op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Een ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Littenseradiel dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is ontzettend gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Littenseradiel

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Littenseradiel?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Littenseradiel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home