Home » Koffiebar huren in Limburg

Koffiebar huren in Limburg

Wilt u ook een koffiebar huren? Limburg

Wie houdt er nu niet van een heerlijk kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Limburg op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend idee! Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Limburg dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd heel erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Limburg

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Meteen een koffiebar huren in Limburg?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Limburg? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home