Home » Koffiebar huren in Leeuwarderadeel

Koffiebar huren in Leeuwarderadeel

Koffiebar huren Leeuwarderadeel

Iedereen nuttigt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Leeuwarderadeel op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Leeuwarderadeel dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Leeuwarderadeel

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie is ook van belang. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere plek, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Leeuwarderadeel?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Leeuwarderadeel? Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home