Home » Koffiebar huren in Lansingerland

Koffiebar huren in Lansingerland

Koffiebar huren Lansingerland

Iedereen nuttigt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Lansingerland op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie.

Inclusief ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Lansingerland dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Lansingerland

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie is ook van belang. Een warme kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de bar.

Direct een koffiebar huren in Lansingerland?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Lansingerland? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home