Home » Koffiebar huren in Laarbeek

Koffiebar huren in Laarbeek

Een koffiebar huren Laarbeek

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Laarbeek op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de afkomst ervan vertellen.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Laarbeek dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Laarbeek

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Een warme kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die verstand hebben van latte art
  • Verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere plek, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Direct een koffiebar huren in Laarbeek?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Laarbeek? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home