Home » Koffiebar huren in Krimpenerwaard

Koffiebar huren in Krimpenerwaard

Wilt u ook een koffiebar huren? Krimpenerwaard

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Krimpenerwaard op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend idee! Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de afkomst ervan vertellen.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Krimpenerwaard dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd uiterst gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Krimpenerwaard

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een lekker kopje koffie. Een lekkere kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere plek, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in Krimpenerwaard?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Krimpenerwaard? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home