Home » Koffiebar huren in Koggenland

Koffiebar huren in Koggenland

Een koffiebar huren Koggenland

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Koggenland op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Koggenland dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Koggenland

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Koggenland?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Koggenland? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home