Home » Koffiebar huren in Hendrik-Ido-Ambacht

Koffiebar huren in Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u ook een koffiebar huren? Hendrik-Ido-Ambacht

Iedereen nuttigt graag een lekker bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Hendrik-Ido-Ambacht op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste koffie zoals u deze proeft in Italië. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie.

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Hendrik-Ido-Ambacht dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is ontzettend gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Hendrik-Ido-Ambacht

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een lekkere kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Een koffiebar huren in Hendrik-Ido-Ambacht?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home