Home » Koffiebar huren in Heemstede

Koffiebar huren in Heemstede

Wilt u ook een koffiebar huren? Heemstede

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Heemstede op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend plan! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan.

Een ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Heemstede dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Heemstede

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een lekker kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw beurs, opening of partij. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Meteen een koffiebar huren in Heemstede?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Heemstede? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home