Home » Koffiebar huren in Hardenberg

Koffiebar huren in Hardenberg

Wilt u ook een koffiebar huren? Hardenberg

Iedereen drinkt graag een lekker kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Hardenberg op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Hardenberg dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is uiterst gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Hardenberg

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een warme kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die raad weten met latte art
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Een koffiebar huren in Hardenberg?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Hardenberg? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home