Home » Koffiebar huren in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Koffiebar huren in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Een koffiebar huren Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Haarlemmerliede en Spaarnwoude op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste koffie zoals u deze proeft in Italië. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de afkomst ervan vertellen.

Een ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Haarlemmerliede en Spaarnwoude dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Een koffiebar huren in Haarlemmerliede en Spaarnwoude?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home