Home » Koffiebar huren in Goeree-Overflakkee

Koffiebar huren in Goeree-Overflakkee

Een koffiebar huren Goeree-Overflakkee

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Goeree-Overflakkee op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend idee! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Goeree-Overflakkee dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd uitermate gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Goeree-Overflakkee

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Meteen een koffiebar huren in Goeree-Overflakkee?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Goeree-Overflakkee? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home