Home » Koffiebar huren in Gemert-Bakel

Koffiebar huren in Gemert-Bakel

Koffiebar huren Gemert-Bakel

Iedereen drinkt graag een lekker bakje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Gemert-Bakel op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Gemert-Bakel dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd erg gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Gemert-Bakel

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie is ook van belang. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de bar.

Direct een koffiebar huren in Gemert-Bakel?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Gemert-Bakel? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home