Home » Koffiebar huren in Fryslân

Koffiebar huren in Fryslân

Wilt u ook een koffiebar huren? Fryslân

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Fryslân op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Fryslân dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd heel erg gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Fryslân

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie is ook van belang. Een lekkere kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Fryslân?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Fryslân? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home