Home » Koffiebar huren in Epe

Koffiebar huren in Epe

Koffiebar huren Epe

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Epe op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Wij brengen de meest heerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan.

Inclusief professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Epe dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is uiterst gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Epe

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een lekker kopje koffie. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Direct een koffiebar huren in Epe?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Epe? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home