Home » Koffiebar huren in Enkhuizen

Koffiebar huren in Enkhuizen

Wilt u ook een koffiebar huren? Enkhuizen

Iedereen drinkt graag een lekker bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Enkhuizen op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed plan! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Enkhuizen dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse term voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is ontzettend gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Enkhuizen

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Een warme kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere plek, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Enkhuizen?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Enkhuizen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home