Home » Koffiebar huren in Emmen

Koffiebar huren in Emmen

Wilt u ook een koffiebar huren? Emmen

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Emmen op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Emmen dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Emmen

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een lekkere kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere plek, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Emmen?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Emmen? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt meteen waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home