Home » Koffiebar huren in Eijsden-Margraten

Koffiebar huren in Eijsden-Margraten

Een koffiebar huren Eijsden-Margraten

Iedereen drinkt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Eijsden-Margraten op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de herkomst ervan vertellen.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Eijsden-Margraten dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Eijsden-Margraten

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een heerlijke kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Direct een koffiebar huren in Eijsden-Margraten?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Eijsden-Margraten? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home