Home » Koffiebar huren in Dongeradeel

Koffiebar huren in Dongeradeel

Een koffiebar huren Dongeradeel

Iedereen nuttigt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Dongeradeel op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Dongeradeel dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd heel erg gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Dongeradeel

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie is ook van belang. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de bar.

Een koffiebar huren in Dongeradeel?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Dongeradeel? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home