Home » Koffiebar huren in De Fryske Marren

Koffiebar huren in De Fryske Marren

Koffiebar huren De Fryske Marren

Iedereen drinkt graag een lekker kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio De Fryske Marren op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief ervaren barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in De Fryske Marren dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is ontzettend gastvrij.

Voordelen koffiebar huren De Fryske Marren

Bier, wijn en fris zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een warme kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Direct een koffiebar huren in De Fryske Marren?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in De Fryske Marren? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home