Home » Koffiebar huren in Castricum

Koffiebar huren in Castricum

Een koffiebar huren Castricum

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Castricum op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Als klap op de vuurpijl kunnen onze barista’s uw gasten ook nog eens alles over koffie en de herkomst ervan vertellen.

Inclusief professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Castricum dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd heel erg gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Castricum

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie is ook van belang. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die raad weten met latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Castricum?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Castricum? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home