Home » Koffiebar huren in Brummen

Koffiebar huren in Brummen

Wilt u ook een koffiebar huren? Brummen

Iedereen nuttigt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Brummen op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste koffie zoals u deze proeft in Italië. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Brummen dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is uiterst gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Brummen

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie is ook van belang. Een warme kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of partij. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de bar af te beelden!

Een koffiebar huren in Brummen?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Brummen? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home