Home » Koffiebar huren in Boekel

Koffiebar huren in Boekel

Wilt u ook een koffiebar huren? Boekel

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Boekel op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima plan! Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Boekel dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij verwelkomt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd heel erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Boekel

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie is ook van belang. Een warme kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die verstand hebben van latte art
  • Beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de bar.

Een koffiebar huren in Boekel?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Boekel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home