Home » Koffiebar huren in Bodegraven-Reeuwijk

Koffiebar huren in Bodegraven-Reeuwijk

Wilt u ook een koffiebar huren? Bodegraven-Reeuwijk

Iedereen drinkt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Bodegraven-Reeuwijk op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. Als finishing touch kunnen onze barista’s uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan.

Inclusief ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Bodegraven-Reeuwijk dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse term voor barman of barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is uiterst gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Bodegraven-Reeuwijk

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de koffiebar.

Meteen een koffiebar huren in Bodegraven-Reeuwijk?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Bodegraven-Reeuwijk? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home