Home » Koffiebar huren in Bedum

Koffiebar huren in Bedum

Koffiebar huren Bedum

Iedereen drinkt graag een lekker bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Bedum op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Bedum dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista verwelkomt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is uiterst gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Bedum

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met ervaren barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de bar af te beelden!

Een koffiebar huren in Bedum?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Bedum? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home