Home » Koffiebar huren in Barendrecht

Koffiebar huren in Barendrecht

Koffiebar huren Barendrecht

Iedereen drinkt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Barendrecht op de planning en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima plan! Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de herkomst ervan

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Barendrecht dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding afgerond en is bijzonder gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Barendrecht

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie is ook van belang. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompuntje.
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die raad weten met latte art
  • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich volledig kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Meteen een koffiebar huren in Barendrecht?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Barendrecht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home