Home » Koffiebar huren in Baarle-Nassau

Koffiebar huren in Baarle-Nassau

Wilt u ook een koffiebar huren? Baarle-Nassau

Iedereen drinkt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Baarle-Nassau op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Baarle-Nassau dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista verwelkomt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een professionele opleiding afgerond en is uiterst gastvrij.

Waarom een koffiebar huren? Baarle-Nassau

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Een heerlijke kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de bar af te beelden!

Meteen een koffiebar huren in Baarle-Nassau?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Baarle-Nassau? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home