Home » Koffiebar huren in Alphen aan den Rijn

Koffiebar huren in Alphen aan den Rijn

Wilt u ook een koffiebar huren? Alphen aan den Rijn

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Alphen aan den Rijn op de planning en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Alphen aan den Rijn dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is ontzettend gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Alphen aan den Rijn

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een warm kopje koffie. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Helemaal zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op bijna iedere plek, zowel binnen als buiten
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de bar.

Meteen een koffiebar huren in Alphen aan den Rijn?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Alphen aan den Rijn? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home