Home » Koffiebar huren in Breda

Koffiebar huren in Breda

Wilt u de gasten van uw evenement echt goede koffie aanbieden? Dan is een koffiebar huren in omgeving Breda wat voor uw! Wij verhuren namelijk diverse koffiebars en bieden koffiebars passend voor elk evenement. Of u nu uw gasten een warm welkom wil heten op uw beursbezoek of misschien uw collega’s op lekkere koffie wilt trakteren, onze koffiebar zorgt ervoor. Wij maken een buitengewoon succes van uw bedrijfsfeest, opening, congres of beursdeelname en ontzorgen u compleet.

Koffiebar specialist

Specialist op het gebied van mobiele koffiebars op locatie, dat zijn wij. Vooraf weet u exact waar u aan toe bent, omdat wij een all-inclusive concept hanteren. Bij ons zijn er tevens talloze branding mogelijkheden. Wilt u uw eigen logo op de gehele voorzijde van de koffiebar of op de koffiebekers? Het is allemaal geen enkel probleem. Zo zien uw gasten wie hen die smakelijke koffie aanbiedt. Wij hebben niet voor niets al om meer dan 1500 evenementen gestaan. Onze koffiebar zal een ware publiekstrekker zijn op uw evenement.

Wat bieden wij u

Bijna elke Nederlander drinkt koffie en het is vrijwel overal te verkrijgen. Goede koffie is echter wat beperkter. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit koffiebonen en zijn niet gebonden aan een leverancier. Op deze manier schenken we altijd koffie die voldoet aan uw wensen. Wat u kunt verwachten als u een koffiebar huurt bij ons:

  • Luxe koffiebar voorzien van alle gemakken
  • Een professionele en gastvrije barista
  • Disposable bekers of chique porselein servies
  • Alle benodigde materialen en ingrediënten
  • Latte art in de melk koffies voor een extra beleving
  • Diverse branding mogelijkheden

Meer informatie

Wilt u ook graag een koffiebar huren in Breda? Bekijk dan nu onze mogelijkheden of neem contact met ons op. U kunt natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen.