Home » Koffiebar huren in Amsterdam

Koffiebar huren in Amsterdam

Een goed concept, kwalitatief, lekker en een ware eye-catcher? Dan is een koffiebar huren in Amsterdam echt iets voor u. Of het nu een beurs, congres of festival betreft, wij zijn graag van de partij! Omdat geen evenement hetzelfde is, beschikken wij over diverse koffiebars. Van koffiebar op locatie tot koffiebus, wij regelen het voor u.

Een koffiebus huren in Amsterdam

Een kopje koffie is op elk dag van de dag een warm moment. Ook op een festival kunt u uw gasten laten genieten van overheerlijke koffie, op een heel unieke wijze. Door de koffiebus te huren! Deze authentieke Volkswagen bus uit 1972 in opvallende kleur is zeker een succes. De bus wordt door een gastvrije barista en bartender bemand. Terwijl de een de bestelling opneemt, draagt de ander zorg over het maken van heerlijke latte art koffies. Door deze samenwerking zijn wij in staat snel grote groepen te voorzien van verse koffie. Een aantal voordelen om een van onze koffiebars te huren:

  • Wij bieden diverse formaten en stijlen koffiebars
  • Onze koffiebars zijn geheel zelfvoorzienend. Wij hebben alleen stroom nodig
  • Beschikken over espressomachines en molens van de hoogste kwaliteit
  • Zijn volledig te branden met uw logo en/of boodschap
  • Worden altijd ruim voor uw evenement opgebouwd
  • Worden altijd bemand door gecertificeerde en gastvrije barista’s

Koffiebar huren

Koffie is onmisbaar op welk evenement dan ook, waardeer uw gasten daarom en trakteer ze op lekkere koffie. Wekelijks worden onze koffiebars ingehuurd op bedrijfs- en personeelsfeesten, congressen en openingen. Huurt u een koffiebar bij ons, dan komt er minstens één barista mee. Naast dat ze uw gasten de beste en lekkerste koffie schenken, kunnen ze uw gasten alles over koffie en de herkomst ervan vertellen. Tevens bestaat de optie om op de melkkoffies uw logo af te beelden. De barista tekent door middel van een mal met cacaopoeder uw logo.

Een voorstel op maat

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een koffiebar huren in Amsterdamofferte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat. Wij garanderen de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland.