Een espressomachine huren op je evenement

Wanneer je de bezoekers van jouw evenement wil voorzien van goede koffie, dan heb je een betrouwbare koffiemachine nodig met een hoge capaciteit. Je kunt natuurlijk kiezen voor een volautomatische koffiemachine waarbij je met één druk op de knop een cappuccino zet, maar als je je bezoekers echt wilt verwennen, dan dien je een espressomachine te huren op je evenement. Professionele koffiemachines zijn prijzig als je ze wilt aanschaffen, en daarom biedt huren vaak de uitkomst. Wij helpen je graag verder.

De espressomachine espressomachine huren evenement

Wij beschikken over vijf verschillende type espressomachines waardoor we altijd de perfecte machine hebben voor jouw evenement. Naast de espressomachine verzorgen wij ook een molen, afkloplade en alle barista tools. De machines hebben een standaard stroompunt nodig van 220v, 3,5kw en beschikken over twee grote watertanks van 20 liter, voor de aan- en afvoer van water. Op deze manier zijn ze perfect voor beurs stands, congressen, festivals en bedrijfsfeesten. Je kunt de espressomachine huren met of zonder onze specialty koffie en benodigdheden. 

Mobiele koffiebar huren op je evenement

De espressomachines kunnen op je eigen bar of balie geplaatst worden of wij verzorgen een mobiele koffiebar. We hebben barmeubels in diverse stijlen, zodat je altijd een bar hebt die aansluit bij de stijl van jouw locatie of evenement.

Een barista huren op je evenement

Wanneer je een espressomachine huurt voor je evenement, met of zonder mobiele koffiebar, ga je die dan zelf bedienen? Of heb je liever je handen vrij en wil je nergens aan hoeven te denken? Als dat laatste het geval is, huur dan ook een barista bij ons. Onze baristi zijn gecertificeerd en zijn echte gastheren en -dames. 

 

Wist je dat wij op meer dan duizend evenementen espressomachines hebben geleverd? 
We zijn jou ook graag van dienst! Voor meer info over de mogelijkheden en de scherpe huurtarieven: tel. 024 3572761 of vul het offerte formulier in.