Home » Een espressomachine huren

Een espressomachine huren

Wil je een espressomachine huren? Dan zijn we je graag van dienst. Wij beschikken over verschillende type espressomachines voor de verhuur.

Espressomachine huren - koffiebarhuren.nl

Een espressomachine huren op je evenement

Wanneer je de bezoekers van jouw evenement wil voorzien van goede koffie, dan heb je een betrouwbare koffiemachine nodig. Eentje die er niet alleen mooi uitziet, maar ook een hoge capaciteit heeft. Je kunt natuurlijk kiezen voor een volautomatische koffiemachine. Hierbij maak je met één druk op de knop een cappuccino. Maar als je over barista skills beschikt, dan kun je met een espressomachine de koffie naar een volgend niveau tillen. Daarnaast komt het handmatig opschuimen van de melk, de beleving ten goede.

Een professionele espressomachine is prijzig om aan te aanschaffen. Daarom biedt huren vaak de uitkomst. Wij helpen je graag verder.

espresso machine huren | koffiebarhuren.nl

De espressomachine

Wij beschikken over vijf verschillende type espressomachines waardoor we altijd de perfecte machine hebben voor jouw evenement. Naast de espressomachine verzorgen wij ook een molen, afkloplade en alle barista tools. De machines hebben een standaard stroompunt nodig van 220v, 3,5kw en beschikken over twee grote watertanks van 20 liter, voor de aan- en afvoer van water. Op deze manier zijn ze perfect voor beurs stands, congressen, festivals en bedrijfsfeesten. Je kunt de espressomachine huren met of zonder onze specialty koffie en benodigdheden. 

Dit krijg je er gratis bij!

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan is inbegrepen:

  • Een Flojet waterpomp
  • Schoonwater en vuilwater tanks
  • Een Fiorenzato on demand koffiemolen
  • Een uitkloplade
  • Drie Motta melkkannetjes
  • Een shotglaasje
  • Een weegschaal
  • Een tamper met tamperstation
  • Een schoonmaakset

Espressomachine met mobiele koffiebar

De espressomachines kunnen op je eigen bar of balie geplaatst worden of je kunt er een mobiele koffiebar bij huren. We hebben barmeubels in diverse stijlen, zodat je altijd een bar hebt die aansluit bij de stijl van jouw locatie of evenement.

Espressomachine met barista huren

Wanneer je een espressomachine huurt voor je evenement dan kun je hem zelf bedienen. Of heb je liever je handen vrij en wil je nergens aan hoeven te denken? Als dat laatste het geval is, dan kun je ook een van onze barista’s huren. Onze enthousiaste barista’s zijn gecertificeerd en zijn echte gastheren en -dames. 

Wist je dat wij op meer dan duizend evenementen espressomachines hebben geleverd? 

barista op de beursstand | Koffiebarhuren.nl

Bar Company Koffiemachines

Omdat de vraag naar onze espressomachines de laatste tijd zo is toegenomen, hebben we er een aparte website voor gemaakt. Wil je dus meer informatie over een espressomachine huren, bekijk dan de website van Bar Company Koffiemachines.