Een koffiebar huren

Iedereen drinkt graag een heerlijk kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio op de planning en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima plan! Bij ons kunt u terecht voor de meest heerlijke koffie zoals u deze proeft in Italië. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista ontvangt de gasten en maakt en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is ontzettend gastvrij.

Waarom een koffiebar huren?

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

 • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
 • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
 • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
 • Verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
 • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
 • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
 • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
 • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben
 • Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

  Direct een koffiebar huren in ?

  Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in ? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.  Home