Koffie Catering

In Nederland drinkt vrijwel iedereen dagelijks een kopje koffie. Een lekkere koffie is een stuk schaarser. Dankzij onze koffie catering bent u verzekerd van goede koffie, zoals u deze zou drinken in een ware Italiaanse espressobar. Gelukkig hoeft u hiervoor niet helemaal naar Italië. U haalt uw eigen koffiebar en barista gewoon naar uw evenement toe. Maak indruk en laat uw gasten genieten van een smaaksensatie.

Koffiebars

Wat is nou de meeste geschikte koffiebar voor uw evenement? Wij beschikken over diverse koffiebars die u kunt huren, wij snappen namelijk als geen ander dat geen evenement hetzelfde is. U kunt kiezen uit een robuust steigerhout model of een chique hoogglans zwart/wit uitvoering. Daarnaast komen de bars in vier verschillende afmetingen: van 1m x 0,90m tot 5,20m x 0,90m.

Waarom kiezen voor onze koffiebar?

Omdat onze koffiebars:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • In diverse formaten en stijlen komen. Bekijk ook onze koffiefiets
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met uw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Koffiemachine huren

Dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het huren van een koffiebar is inmiddels vast duidelijk, maar het is ook mogelijk alleen een koffiemachine te huren. Wij maken gebruik van twee soorten koffiemachines: halfautomaten en volautomaten. Wij plaatsen bij halfautomaten een externe koffiemolen die de koffiebonen maalt. Op beursstands worden halfautomaten vaak ingezet, barista’s voorzien de koffie van ware latte art. Iedereen kan volautomaten bedienen, het enige wat u hoeft te doen is er een kopje onder te plaatsen en op de gewenste soort koffie te klikken. Dit maakt deze automaten erg geschikt om op kantoor te plaatsen.

Barista huren

Het Italiaanse woord voor barman of -vrouw is barista. Onze baristi vertellen u alles wat u wilt weten over koffie en de herkomst ervan. Zoals eerder al benoemd staan ze bekend om hun latte art. Zij voorzien het schuim op uw cappuccino of latte van de mooiste kunstwerken. U kunt er voor kiezen alleen een koffiebar te huren, alleen een barista of gewoon beide! Staat u op een beurs, dan dienen uw bezoekers een bezoek aan uw stand natuurlijk te onthouden. Een barista kan u helpen dit doel te behalen. Door het huren van een barista bent u verzekerd van een ware vakman die uw bezoekers op een gastvrije manier welkom heet en van heerlijke koffie voorziet.

Evenementen

Al jarenlang verzorgen wij de lekkerste koffie op evenementen. Wij durven met meer dan 1500 uitgevoerde opdrachten wel te stellen dat we alles wel een keer hebben meegemaakt. Wat voor evenement u ook van plan bent te organiseren, een lekker kopje koffie is altijd welkom. Onze expertise ligt voornamelijk in de zakelijke markt. Wij worden met name ingehuurd op beursstands, congressen en overige bedrijfsevenementen. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en een succes van uw evenement te maken.

Huur direct een koffiebar!

Een koffiebar huren is heel gemakkelijk. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Dit kan door middel van het contactformulier op onze site of door ons te bellen. Wij vertellen u graag over al onze mogelijkheden. Wij garanderen de beste prijs/kwaliteit verhouding, zo weet u zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen. Een koffiebar huren is altijd een groot succes. Uw gasten zullen uw dankbaar zijn voor zo’n lekkere koffie. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen, denken met u mee en passen ons volledig aan uw wensen aan. Een ding is in ieder geval zeker: de koffie op uw locatie heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!