Home » Koffiebar huren in Rotterdam

Koffiebar huren in Rotterdam

Binnenkort een evenement en wilt u uw gasten aangenaam verrassen met kwalitatief goede en lekkere koffie? Kiest u er dan voor om een koffiebar te huren nabij Rotterdam. Een kop koffie geeft energie, maar als de smaak en het aanzicht dan ook nog eens weergaloos is, zal er nog lang over uw evenement gesproken worden.

Waarom onze koffiebar huren

Dat u uw gasten graag verse koffie van hoge kwaliteit schenkt laat u zien door een koffiebar te huren. Wij hebben de keuze uit de stijlvolste koffiebars van Nederland, die ook nog eens geheel naar uw smaak worden aangepast. Nog een aantal redenen om een van onze koffiebars te huren:

  • Wij bieden diverse formaten en stijlen koffiebars
  • Onze koffiebars zijn geheel zelfvoorzienend. Wij hebben alleen stroom nodig
  • Beschikken over espressomachines en molens van de hoogste kwaliteit
  • Zijn volledig te branden met uw logo en/of boodschap
  • Worden altijd ruim voor uw evenement opgebouwd
  • Worden altijd bemand door gecertificeerde en gastvrije barista’s

Wat doet een barista

Uit Italië, hét land van koffiedrinken, komt de term barista. Dit is een professional getraind in het maken van goede koffie en beheerst tevens de “latte art”. Ze bereiden verse koffie voor uw gasten en voorzien cappuccino’s van ware kleine kunstwerken. Met een speciale schenktechniek wordt de cappuccino van schuim voorzien waardoor prachtige motieven te zien zijn. Een genot om naar te kijken én om op te drinken. Daarnaast weten ze alles over koffie en de herkomst ervan. Er komt altijd minstens één barista mee wanneer u een koffiebar op locatie huurt.

Een offerte aanvragen

Wilt u uw gasten naast een heerlijk kopje koffie ook iets lekkers aanbieden? Geen probleem. Wij hebben ook vers gemaakte gevulde koeken en brownies. Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij bieden? Vraag dan een offerte aan en maak kennis met onze scherpe tarieven.