Home » Koffiebar huren in Nijmegen

Koffiebar huren in Nijmegen

Heeft u binnenkort een evenement gepland en wilt u uw gasten eens écht goede koffie aanbieden? Dan is een koffiebar huren in omgeving Nijmegen echt iets voor u! Wij hebben namelijk diverse koffiebars die u kunt huren. Of u nu uw collega’s wilt trakteren op lekkere koffie of een warm welkom wil heten aan uw beursbezoekers: wij bieden koffiebars passend bij elk evenement! Wij maken een daverend succes van uw congres, bedrijfsfeest, opening of beursdeelname en ontzorgen u compleet.

Koffiebarhuren in Nijmegen: een echte publiekstrekker

Wij zijn specialist op het gebied van mobiele koffiebars op locatie. Omdat wij een all-inclusive concept hanteren, weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Of u nu uw eigen logo op de koffiebekers of over de gehele voorzijde van de koffiebar wil, bij ons zijn er ook talloze branding mogelijkheden. Op deze manier zien uw gasten wie hen die overheerlijke koffie aanbiedt. Het is niet voor niets dat wij al meer dan 1500 evenementen hebben voorzien van een koffiebar. Onze bar zal zeker weten een ware publiekstrekker zijn op uw evenement.

Wat kunt u verwachten?

Praktisch iedereen in Nederland drinkt koffie en dit is dan ook wel overal verkrijgbaar. Echt goede koffie is een ander verhaal, dit is beperkter. Wij zijn niet gebonden aan een leverancier en gebruiken de beste kwaliteit koffiebonen. Zo schenken we altijd de koffie die voldoet aan uw wensen. Wat u kunt verwachten als u een koffiebar huurt bij ons:

  • Luxe koffiebar voorzien van alle gemakken
  • Een professionele en gastvrije barista
  • Disposable bekers of chique porselein servies
  • Alle benodigde materialen en ingrediënten
  • Latte art in de melk koffies voor een extra beleving
  • Diverse branding mogelijkheden

Een offerte aanvragen bij koffiebarhuren.nl

Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan en bekijk onze scherpe tarieven. Wij bieden de beste prijs/kwaliteitverhouding. Het enige wat wij van u vragen is een plekje voor ons te reserveren. Laat de rest maar aan ons over, dan komt het helemaal goed. Vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen kan natuurlijk ook!