Home » Koffiebar huren in Sittard-Geleen

Koffiebar huren in Sittard-Geleen

Koffiebar huren Sittard-Geleen

Iedereen nuttigt graag een lekker kopje koffie. Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Sittard-Geleen op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Sittard-Geleen dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Sittard-Geleen

Aan frisdrank, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een lekkere kop koffie kan op elk moment van de dag wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we moeten hebben is een stroompunt.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die verstand hebben van latte art
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Sittard-Geleen?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Sittard-Geleen? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontdekt gelijk waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home