Home » Koffiebar huren in ‘s-Hertogenbosch

Koffiebar huren in ‘s-Hertogenbosch

Koffiebar huren ‘s-Hertogenbosch

Iedereen drinkt graag een lekker kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio ‘s-Hertogenbosch op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Huur dan een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in ‘s-Hertogenbosch dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse term voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd uiterst gastvrij.

Voordelen koffiebar huren ‘s-Hertogenbosch

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand zijn met professionele barista’s die uit de voeten kunnen met latte art
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Altijd aangekleed worden met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl heeft de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Direct een koffiebar huren in ‘s-Hertogenbosch?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in ‘s-Hertogenbosch? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home