Home » Koffiebar huren in Middelburg

Koffiebar huren in Middelburg

Wilt u ook een koffiebar huren? Middelburg

Iedereen nuttigt graag een lekker kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Middelburg op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm ontvangen? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie.

Een professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Middelburg dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Hij of zij verwelkomt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Middelburg

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar vaak lusten mensen ook wel een heerlijk kopje koffie. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt.
  • De aandacht trekken door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere plek
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorzijde van de koffiebar.

Een koffiebar huren in Middelburg?

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Middelburg? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet gelijk waar u aan toe bent. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.Home