Home » Koffiebar huren in Leidschendam-Voorburg

Koffiebar huren in Leidschendam-Voorburg

Koffiebar huren Leidschendam-Voorburg

Wie houdt er nu niet van een warm kopje koffie? Staat er een beurs, feest of evenement in de regio Leidschendam-Voorburg op de agenda en wilt u uw gasten letterlijk een warm welkom geven? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend idee! Wij brengen de overheerlijke koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. allerlei achtergrondinformatie geven over de koffie}.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Leidschendam-Voorburg dan komt er altijd minimaal één barista mee. Een barista is een Italiaanse benaming voor barman of barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Hij of zij ontvangt de gasten en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Leidschendam-Voorburg

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Een lekkere kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door professionele barista’s die latte art beheersen
  • Beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere plek
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zich helemaal kan richten op uw beurs, evenement of feest. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de bar.

Een koffiebar huren in Leidschendam-Voorburg?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Leidschendam-Voorburg? Neem gerust contact met ons op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen waar u aan toe bent. Deel uw wensen en eisen en we maken speciaal voor u een voorstel op maat.Home