Home » Koffiebar huren in Haarlemmermeer

Koffiebar huren in Haarlemmermeer

Een koffiebar huren Haarlemmermeer

Iedereen drinkt graag een heerlijk bakje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Haarlemmermeer op de planning en wilt u uw gasten letterlijk warm verwelkomen? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een prima idee! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Haarlemmermeer dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista te huren voor een bepaald evenement. Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere barista heeft een diploma op zak en is altijd uiterst gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Haarlemmermeer

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie is ook van belang. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag gedronken worden en is geschikt voor elk soort evenement. Bent u benieuwd waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Geheel zelfvoorzienend zijn. Het enige wat we nodig hebben is een stroompuntje.
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere plek, zowel binnen als buiten
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar heeft de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. Wist u dat we de koffiebar ook kunnen personaliseren? Het is mogelijk uw naam of logo op de voorzijde van de bar af te beelden!

Een koffiebar huren in Haarlemmermeer?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Haarlemmermeer? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home