Home » Koffiebar huren in Capelle aan den IJssel

Koffiebar huren in Capelle aan den IJssel

Wilt u ook een koffiebar huren? Capelle aan den IJssel

Iedereen nuttigt graag een lekker kopje koffie. Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Capelle aan den IJssel op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend plan! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een professionele barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Capelle aan den IJssel dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Geen probleem! Een barista ontvangt de gasten en bereidt, decoreert en serveert de koffie. Iedere medewerker heeft een professionele opleiding gevolgd en is uitermate gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Capelle aan den IJssel

Bier, wijn en fris zijn altijd wel verkrijgbaar op een evenement maar koffie is ook van belang. Een verrukkelijke kop koffie kan op elk tijdstip wel gedronken worden en kan geserveerd worden op elk soort evenement. Wilt u weten waarom u onze koffiebars moet huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig
  • Echte blikvangers zijn door het hoogglans ontwerp en de LED-verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Verschillende stijlen en formaten hebben. Denk aan de koffie werkbank, koffiefiets en de koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Helemaal zijn te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines

Een koffiebar van Koffiebarhuren.nl beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is zelfs mogelijk om uw naam of logo af te beelden op de voorkant van de bar.

Direct een koffiebar huren in Capelle aan den IJssel?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Capelle aan den IJssel? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en eisen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.Home